Oyuncu ve sunucu Defne Samyeli ile Eren Talu‘nun büyük kızı Deren Talu geçtğimiz gün annesi Samyeli’nin YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Talu, programdaki konuşması sırasında sosyal medyada yapılan ‘Melih Bey Takımı’ yorumlarına tepki gösterdi.
Bir dönem Kanal D’de yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisindeki karakterler Firdevs Hanım ve kızları Bihter Yöreoğlu ile Peyker Yöreoğlu’na yönelik kullanılan ‘Melih Bey Takımı’ sözlerinin kendilerine yönelik kullanılmasına Deren Talu isyan etti.
‘Büyük Haksızlık Yapılıyor’
27 yaşındaki Deren Talu bu benzetmelere şu sözlerle karşı çıktı:
“Bu erkeğe sırtını dayama fikri çok canımı sıkıyor. Hiçbirimiz öyle biri değiliz. Özellikle sana (annesi Samyeli’ye) söylenmesi çok canımı sıkıyor. Sen çok güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve her şeyi kendi maddi imkanlarıyla sağlayan birisin. Büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.”