'Çakallarla Dans 7' filminin çekimleri başladı! Yeni filmde neler olacak?

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'nin gişe rekortmeni film serisi Çakallarla Dans'ın 7. filmi sete çıktı. Çakallarla Dans'ın 7. filminde neler olacak? Çakallarla Dans'ın 7. filminde kimler rol alacak? Çakallarla Dans'ın 7. filmi nerede çekiliyor? Çakallarla Dans'ın 7. filmi ne zaman vizyona girecek?

Volkan Usta
30 Haziran 2024 - 11:01
Kültür Sanat

Yoğun istek üzerine çekilen Sugarworkz & TAFF & CJ Entertainment imzalı filmin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturduğu Çakallarla Dans serisinin 7. filminin çekimleri başladı.

Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz'ın rol aldığı filmin ilk günün ardından yönetmen Murat Şeker sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:  Şeker, "Çakallarla Dans 7 sete çıktı. İlk günün çekimlerini tamamladık. Heyecanlıyız. Mutluyuz. 14 yıldır devam eden bir macaranın parçası olmak herkese nasip olmayacak bir deneyim. Seyircilerimize sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

Çakallarla Dans 5''in İlk Kez Oyuncu Olarak Kamera Karşısına Geçti -  Haberler

Yedinci filmin konusu şöyle; Çakallar, Necmi’nin asker arkadaşı Midyeci Şenol tarafından gelen bir teklif üzerine yeni bir maceraya atılırlar. Çakallar, dünya çapında  bir güzellik yarışmasının organizasyonunda görev almak için bu seferde İzmir’in yolunu tutar. Kızların güzelliğiyle büyülenen Çakallar, görev bilinçleri doğrultusunda hareket etmeye çalışırlar. Organizasyon’un İzmir ayağını yöneten Nalan ve Lidya ile Fatma arasında bir dostluk doğar. Fatma’nın kızların kostümleri arasında çok sayıda ham pırlanta bulması Çakalları kaosa sürükler. Yarışmayı düzenleyen Kral Mustafa, Nalan’ın eski aşkı, tehlikeli bir mahallenin lideri, Şenol’un ise patronudur. Düzenlediği güzellik yarışması, yurtdışı ile  gerçekleştireceği ham pırlanta ticaretinin kılıfıdır. Danışmanı Şenol’dan saf bir ekip toplamasını istemiş fakat işler düşündüğü  gibi gitmemiştir. Ham pırlantaları ele geçiren Nalan, Çakalların da desteğiyle Mustafa’nın krallığını temelinden sarsar.  Mustafa’yı uzun zaman önce takibe alan polis ekibi (Çiçek ve Mansur) yem olarak kullanılan Çakalları görünce olayın peşine düşer ve polisin de dahil olmasıyla işler karma karışık bir hal alır. Çakalları her zamanki gibi komik, tehlikeli ve heyecan dolu bir macera beklemektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin