Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal yeniden partner mi oluyor? Kalpazan dizisinin başrolü değişiyor mu?

Yeni yayın dönemi için O3 Medya’nın Show TV için çekeceği “Kalpazan” dizisinin hazırlıkları sürerken yapımda için flaş değişiklikler yaşanıyor. Peki Kalpazan dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Kalpazan dizisinde kimler rol alacak? Kalpazan dizisinin konusu ne? Kalpazan dizisi nerede, ne zaman yayınlanacak? Kalpazan dizisi uyarlama mı? Kalpazan dizisinde Çağlar Ertuğrul hangi rolü üstlenecek? Deniz Baysal kimdir? Timuçin Esen kimdir? Burçin Terzioğlu kimdir? Salih Bademci kimdir?

Volkan Usta
29 Haziran 2024 - 17:30
Kültür Sanat

Show TV yeni sezon için birçok dizi projesinin hazırlıklarına başladı. Kalpazan adlı dizi için flaş bir isimlerler anlaşılmak üzere. İşte detaylar!

O3 Medya tarafından Show TV için hazırlanan “Kalpazan” dizisinin hazırlıkları başladı. Son olarak Salih Bademci ile anlaşmaya varılamaması sonrası projenin başrolleri için çalışmalar sürüyor. 

Deniz Baysal'ın Çağlar Ertuğrul'la olan set görüntüleri herkesi güldürdü! -  Magazin Haberleri

Başarılı yönetmeni Mehmet Ada Öztekin’in kurucu yönetmeni olduğu dizi için anlaşmaya varılan ilk ismin güzel ve başarılı oyuncu Deniz Baysal olduğu öğrenildi. Dizide "Ayşe karakterine hayat verecek Baysal'ın partnerinin de imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Deniz Baysal'ın partneri Fazilet Hanım ve Kızları ile Teşkilat projelerinde birlikte yer aldığı ve çok iyi arkadaş olduğu Çağlar Ertuğrul olacak gibi gözüküyor. Ertuğrul dizide "Kartal" karakterine hayat verecek ve abisi "Adem"in tam zıttı bir karakter olacak. Ayrıca polis Ayşe ile yolu kesişen Kartal'ın hayatı tamamen değiştirecek.

Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı, Türküler Özgül’ün senaryosunu yazdığı dizide darphanede çalışan çok saf ve temiz bir memur olan Adem’in kirli sistemin içinde her geçen gün başına gelen olaylar sonrası sahte para basan bir kalpazana dönüşme hikâyesi oldukça etkileyici bir dille ele alınacak.

Dizinin Adem’i için ünlü aktör Timuçin Esen’le, "Adem"in eşi "Canan" için Burçin Terzioğlu ile görüşülüyor. 

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin