Boşanacakları öne sürülmüştü: Anıl Altan gerçeği açıkladı

Berfu Yenenler'in programına konuk olan Anıl Altan, eşi Pelin Akil ile haklarında çıkan boşanma dedikodularının nereden çıktığı açıkladı.

Berfin Sengil
25 Haziran 2024 - 13:11
Magazin

2016 yılında evlenen ve Alin ile Lina isimli ikizleri bulunan Pelin Akil ile Anıl Altan hakkında geçtiğimiz haftalarda boşanma iddiaları ortaya atılmıştı.

Berfu Yenenler'in programına konuk olan Anıl Altan, evlilikleri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Pelin Akil’le ilgili Altan, “Pelin benden 4 yaş büyük. Yaşıtlarımla anlaşamıyordum. Ama Pelin karşıma aynı yaşta da gelse yine aşık olurdum” diye konuştu.

Haklarında çıkan boşanma iddiaları için ise Anıl Altan şu ifadeleri kullandı:

Geçen sene başladı bu. 6 ayda bir bizi boşamayı deniyorlar. En son o haberin çıktığı bir saat öncesinde Pelin, çocuklarla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pedagog sormuştu bir arkadaşına. Bu olay ‘Boşanıyorlar ve çocukları için pedagog arıyorlar’ haberine dönüştü. Pelin’e söyleyince ‘O öyle bir şey söylemez’ dedi. Ama sonra hak verdi bana.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin