'Beren Saat' görüntüsü için açıklama geldi

Oyuncu Beren Saat’in tekne görüntüleri nedeniyle gündem olan muhabirin hakkında kanaldan açıklama geldi. Kanal tarafından konu ile ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Berfin Sengil
25 Haziran 2024 - 13:30
Magazin

Ekol TV magazin muhabiri tarafından Bodrum’da tatil yapan Beren Saat'in görüntüleri çekilmişti. Programda yayınlanan görüntüde, "Ben bu Beren’i yerim" ifadeleri duyulmuştu. Sosyal medyada tepki çeken bu görüntülerin ardından kanal yönetimi tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamad, görüntüde yer alan ifadelerin başka bir kanalın muhabirine ait olduğu belirtilirken, kurum içinde inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Kanal tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“22.06.2024 tarihinde EKOL TV’de yayınlanan Ekol Magazin programında ülkemizin değerli sanatçılarından Beren Saat ile ilgili bir haber yayınlanmıştır.

Haberde aynı görüntüyü çeken bir başka kanalın muhabiri tarafından kullanılan cümleler, sesin çok net anlaşılamaması nedeniyle dikkatten kaçmış ve habere girmiştir.

Konuyla ilgili haberi yayına hazırlayan çalışanlarla ilgili kurum içinde inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin