40 yaşındaki yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile olan dört yıllık ilişkilerini 2 ay önce sonlandırma kararı almıştı. Ayrılık kısa sürdü!
#related_item_201306#
Kural ve Çelik çifti yaptıkları ortak açıklamada, “Herkese merhaba, Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük felaket sonrasında ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik. 4 yıldır sevgiyle süren ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
2 aydır ayrı olduğu bilinen çift, ilişkilerine ikinci bir şansı vererek tekne tatiline çıktı. Oyuncu, sevgilisi Çelik ile o fotoğrafını beyaz kalp emojisi ile paylaşarak sosyal medya hesabından barıştıklarını ilan etti.
#related_item_744624#