Nermin nihayet Kadir’in gerçek yüzünü görüyor ancak, onu bekleyen bir başka tehlike daha vardır. Kerem ile ilgili gerçeği öğrenen yakın komşususun tehdidi onu afallatacak, önemli bir karar vermesini sağlayacaktır.
Zeliş bebeğini yitirmenin üzüntüsünü yaşarken, Kudret erken tahliye olup eve döner. İkisi de çok üzgün ve mutsuzlardır. Ancak yaşamlarını değiştirecek sürpriz yaşanır.
Yasemin babasını bulmanın mutluluğunu yaşarken, bir kıskançlık krizinin de ortasında kalır. Eşini kıskanan Elvan, henüz Yasemin’in kim olduğundan habersizdir. Elif hastalanan çocuklarını doktora götürmek için izin alamayınca çileden çıkar. Annelik ve işkadınlığını birarada sürdürmeye kararlıyken, ani bir gelişmeyle bu hevesinden vazgeçmek zorunda kalır.