Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla Al Sancak 15. Bölümüyle 18 Mayıs Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Elizabeth ve Ali’nin aynı anda vurulmasıyla şok olan Nadia müthiş bir sıkılmışlık içinde kalır. Bir tarafta Ali, diğer tarafta Elizabeth vardır. Nadia ilk kime yardıma gidecektir?
Pençe Timi tarafından köşeye sıkıştırılan Boran ele geçirilir. Yakalandıktan sonra Türkiye’ye getirilen Boran, Sacit ile karşılaşır. Gülseren’in katiliyle yüzleşen Sacit ne yapacaktır?
Boran’ın yakalanması sebebiyle Pençe Timi bir eğlence düzenler. Keyifli anlar yaşanırken Selim artık Aslı’ya duygularını açar. Aslı, Selime ne cevap verecektir?
Yakalanan Boran konuşmaz. Boran’ın konuşması için Ali Yüzbaşı çocuklarının bulunması gerektiğini düşünür. Böylelikle hem çocukları Boran’ın elinden kurtarmış olacak, hem de Boran’ı konuşturacaktır.
Evin yeri tespit edildikten sonra Ali tek başına operasyona gider. Boran’ın çocuklarını bulan Ali beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşıp düşmanın eline geçer ve işkence görür. Ali nasıl kurtulacaktır?
“Al Sancak” 15. Bölümüyle 18 Mayıs Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de!