Geçtiğimiz günlerde Sevgililer Günü planını açıklayan Alişan, eşi Buse Varol ile umreye gitmek istediğini aktarmıştı. Hayalleri gerçek olan çift, kutsal topraklardan fotoğraf paylaştı. Alişan, ‘Allah’ım sana şükürler olsun üçüncü kez buraları görmeyi bana kısmet etti’ dedi.
Yaşadığı heyecanı paylaşan ünlü türkücü, “Allah’ım sana şükürler olsun üçüncü kez buraları görmeyi bana kısmet ettiğin için, bu mübarek kandil gününde burada olmayı kısmet ettiğin için, eşimle birlikte umre yapma fırsatı verdiğin için… ”
Kutsal topraklarda, Berat Kandilini kutlayan Alişan: “Şükürler olsun Allah’ım. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah. Tüm ölmüşlerimizin mekanlarını cennet etsin, bizlere çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin İnşallah. Berat Gecemiz mübarek olsun.” dedi.
Buse Varol ise yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Kabe’ye dokunup dua etmek nasip oldu. Böyle güzel bir günde… Hislerimi tarif etmem mümkün değil.”
” Dizlerim uzun bir süre heyecandan titredi”
“Rüya gibiydi, dizlerim uzun bir süre heyecandan titredi. Sadece onu hatırlıyorum ve aklıma ilk gelen şey çocuklarım oldu. Rabbim herkese vicdan rahatlığı versin. Beni ve ailemi kötülerden ve kötülüklerden arındırsın. Gerisi cidden boş. Bugünüme bin şükür.”