Mete’yse Nihal’in peşini bırakmayıp, onu tekrar görmeye gider. Nihal ikisini de büyük tehlikeye atarak Mete’ye görüşmek için randevu verir. Mete ve Nihal, her şeyi göze alarak gizlice buluşurlar. Ancak Hakkı’nın adamları Nihal’i yalnız bırakmazlar.
Soner daha fazla hastanede kalmak istemez ve doktorun izni olmadan eve gitmeye karar verir. Ancak yarası henüz tam iyileşmemiştir.
Kızını doğru dürüst göremeyen ve ona hasret olan Berrin, Zehra’nın velayetini alabilmek için Ahmet’ten bir ricada bulunur.
Cemile, yeniden iş arayışına girer. Yolda karşılaştığı Caroline bu fırsatı kaçırmaz ve Cemile’yi Kenan ve Ali Kaptan’ın önünde küçük düşürmek için harekete geçer.
Kemal’in, Kenan’a borcunu ödeme zamanı gelmiştir. İlk gemi, içerisinde kaçak silahlar ile limana gelmiştir. Gümrükten sorunsuz çıkması için gerekli tedbir alınır. Kenan çok heyecanlıdır. Durumu Ekrem Tatlı’ya rapor eder. Selma’ysa Kenan’ın tuzağına düşmüştür. Kenan onu eski köşke hasta olduğu gerekçesiyle geri getirir. Bu durumdan kimsenin haberi yoktur.
Evde merdivenden düşen Aylin, acil olarak hastaneye kaldırılır. Tetkik yapılan Aylin geceyi hastanede geçirir. Ancak doktorların Aylin’e kötü bir haberleri vardır. Son kontrol için hastaneye gelen Soner’se beklenmediği bir şekilde Aylin’le karşı karşıya gelir.