Yönetmen Ferit Karahan’ın hem yazıp hem de yönettiği, başrollerde Demet Özdemir, İlhan Şen ve Kaan Yıldırım‘ı buluşturan Cinlerin Düğünü çekimleri Erzincan’da başlamıştı.
Merakla beklenen ve çekimleri devam eden Cinlerin Düğünü film setinden ilk kareleri Ferit Karahan paylaştı!
Filmde bir çok ünlü isim bir araya geldi. Filmin başrollerinde Demet Özdemir, Kaan Yıldırım, İlhan Şen, Erol Babaoğlu, Sarp Bozkurt, Deniz Barut, Baki Davrak, Tuba Ünsal, Evliya Aykan, Gürhan Altundaşar, Helin Kandemir, Feride Çetin, Ushan Çakır, Beril Kayar, Saygın Soysal ve Hakan Salınmış yer alıyor.
Cinlerin Düğünü filminin konusu ne?
“Cinlerin Düğünü” bir ailenin üç kuşağa yayılan dağılma hikayesinden yola çıkarak, insanın kendi kaderiyle kurduğu bağın ve yazgısının aşılabilir olup olmadığının cevabını arıyor.
Filmin yapımcıları arasında Türkiye’den Berton Medya, FK Film, Asteros, Romanya’dan Flama ve Sırbistan’dan See Film yer alıyor.
#related_item_767206#