Başarılı oyuncu Murat Akkoyunlu oyunculuk resitali yapacak!
Şevkat Yerimdar dizisinde canlandırdığı Cuma Usta karakteriyle gönüllerde taht kuran Murat Akkoyunlu, karakterin hikayesinin anlatıldığı “Paranormal Cuma” filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Çekimleri biten ve Cuma Usta tiplemesiyle sevilen oyuncu, bu projesinin hemen ardından Çakallarla Dans – 7′nin kadrosuna dahil oldu. Seyircinin heyecanla beklediği ve Murat Şeker’in yönetmenliğini yaptığı Çakallarla Dans 7 filminin İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilen çekimleri tamamlandı.
Murat Akkoyunlu bu filmde ise bir meddahı canlandıracak.
Aksiyon ve kahkahanın eksik olmadığı Çakallarla Dans – 7 filmi 6 Aralık’ta vizyonda olacak.
Usta oyuncu Murat Akkoyunlu çekimleri sona eren Çakallarla Dans – 7’den hemen sonra ise bir sonraki projesi için soluğu Kastamonu’da aldı. Çekimleri Kastamonu’da yapılan C Takımı-2 filmi için kamera karşısına geçen Murat Akkoyunlu burada ise bambaşka bir karakterle seyici karşısında olacak.
İlk bölümü vizyonda büyük ilgi gören “C Takımı ” filminin devam hikayesi için ekip sete çıktı. C takımı – 2 yapımcılığını, aynı zamanda serinin genel hikayesini de yazan Vahdet Erdoğan yapıyor. Senaryosunu Barış Başar’ın yazdığı serinin ikinci filmin yönetmen koltuğunda bu kez Özgür Bakar oturuyor.
Serinin ilk filminde, lisedeyken yakın arkadaş olan altı karakter yıllar sonra bir araya gelerek başlarını türlü belalara sokunca İstanbul’u terk etmek zorunda kalmıştı. Kaçtıkları yerde de rahat durmayan C Takımı’nın yeni maceralarını bu kez Kastamonu’da izleyeceğiz.
“C Takımı 2” Şubat 2025’te vizyona girecek!