İngiltere, Bristol çıkışlı efsanevi müzik grubu Massive Attack, BKM ve Pozitif işbirliği ile 23 Temmuz’da Bonus Park Orman’da Türk seyiricisi ile buluşacak.
Trip Hop müzik türünün yaratıcısı ve öncüsü olan olan, 1988’de Robert Del Naja, Daddy G ve Andrew Vowles tarafından kurulan Massive Attack, günümüzde Robert Del Naja ve Grant Marshall ikilisinden oluşuyor.
Massive Attack, “Unfinished Sympathy”, “Teardrop”, “Angel”, “Paradise Circus”, “Karmacoma” gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra “Blue Lines” ve “Mezzanine”
Grup, kariyerleri boyunca Brit Ödülü’nü kazanan “En İyi İngiliz Dans Grubu”, iki MTV Avrupa Müzik Ödülü ve iki Q Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda müzik ödülü kazandı. Dünya çapında 13 milyondan fazla kopya satan beş stüdyo albümü yayınladılar.
Sahnede Görsel Şovlara Yer Veriliyor
Sosyal açıdan aktif ve müzikal açıdan çığır açan Massive Attack, tarihi boyunca siyasi, insan hakları ve çevresel konularda destekçi ve aktivist olmuştur.
Massive Attack, 2010 yılında BKM organizasyonu ile Kuruçeşme Arena’nın muhteşem atmosferinde haftalarca konuşulan bir konsere imza atmıştı.
Bir türün yaratıcısı, efsane grup Massive Attack, 23 Temmuz’da Bonus Parkorman, İstanbul’da olacak.