Önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Kemal Doğulu sahne deneyimiyle ilgili, “Biz buraya çıkmaya 14 Şubat’da başladık. Allah, ne verdiyse repertuvar var bende. Zihnim çöplük gibi, birçok şarkıyı biliyorum ve söylüyoruz. Çok eğleniyoruz. Hafızam işe yarıyor” diye konuştu.
‘Sebebi Kimsenin Bilmesine Gerek Yok’
Küs olduğu oyuncu kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili soruya ise Kemal Doğulu’dan şu karşılık geldi:
“Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Tabii ki küslüğün sebepleri var. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor. Hiç kimsenin bilmesine de gerek yok.
Evet, kardeşimizi seçemeyiz. Bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerim ile hem kardeş hem de arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere.”
‘Neslihan’ı Aldatmadı, Aldatmaz’
Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; Kemal Doğulu‘ya geçtiğimiz yaz Kadir Doğulu‘nun eşi Neslihan Atagül’ü aldattığı iddiası da soruldu.
Doğulu, “Kadir bugüne kadar yanındaki hiçbir hanımefendiyi aldatmadı. Yiğidi öldür, hakkını yeme. Ben kardeşimi doğduğundan beri tanıyorum. Neslihan’ı da aldatmadı, aldatmaz” dedi.
‘Soyadımızı da Ben Yarattım’
Kaybettikleri babaları Rasim Doğulu‘nun ardından bir miras paylaşımı olup olmadığı yönündeki soruya Kadir Doğulu, “Babam öldüğünde bize sadece borçlar kaldı. Buna sadece sesli gülüyorum. Biz her şeyi reddi miras yaptık. Ortada bir miras varsa o da soyadımız. Onu da ben yarattım” karşılığını verdi