Yıldızlar Met Gala'da Messika mücevherleriyle yürüdü

Dün gece New York’ta; Karol G, Serena Williams ve Amelia Gray, Met Gala kırmızı halısında Messika mücevherleriyle boy gösterdi.

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 12:58
Magazin

Şarkıcı Karol G, Met Gala kırmızı halısında Messika yüksek mücevher tasarımlarıyla büyüleyici bir görünüm sergiledi. Desert Bloom kolyesini taç olarak kullanan sanatçı, Desert Bloom küpelerini Illusionnistes klipsleri ile birleştirirken Desert Bloom ve Star Chaser yüzüklerini de taktı.

Nigh Owl küpeleri ve yüzüğüyle ışıldayan Serena Williams, bu parçaları Blooming Euphoria üç parmak yüzükleri ile eşleştirdi.

Amelia Gray, 34 kıratlık yastık formlu bir sarı pırlantası bulunan eşsiz Solar Diva kolyesiyle nefes kesti. Ünlü model, Solar Diva küpelerini Glam’Azone çift yüzük ve My Twin Trio yüzükle kombinledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin