Yasemin Kay Allen'den Serenay Sarıkaya güzellemesi!

Yasemin Şefik'in 'Uyduruk Sonlar' programına konuk olan Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir'den samimi açıklamalar geldi. Allen'in Serenay Sarıkaya itirafı ise olay yarattı.

Berfin Sengil
14 Mayıs 2024 - 09:41
Magazin

Yasemin Şefik’in ‘Uyduruk Sonlar’ isimli talk show programına konuk olan Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. ‘Büyük Aşkların Sonunucusu’ tiyatro oyunuyla aynı sahneyi paylaşan ikili, çarpıcı ve şakalı anlatımlarıyla keyifli bir sohbet yaşattı.

BKM Maximum Uniq Box sahnesinde gerçekleşen ‘Uyduruk Sonlar’ programında Yasemin Şefik, Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen’e  yönelttiği, "Diyelim ki beraber dizide sevgiliyi oynuyorsunuz ve sizi ayıran kişiyi şimdi beraber biz seçsek kim olurdu? Serenay Sarıkaya? Kıvanç Tatlıtuğ’ sorusu üzerine Yasemin Kay Allen şu karşılığı verdi: "Biraz skandal olacak. Serenay diyorum."

"Seni Serenay için terk ediyorum" cevabı eğlenceli dakikalar yaşattı. Umulmayan bu cevaba karşı Murat Cemcir, "Yani ben de aynı şeyi yaparım" dedi.

Yorumunun ardından Yasemin Şefik, "Serenay ironik bir karakter, hepimiz onun için bırakırız sanırım" dedi ve kahkahalar içinde programa devam edildi.

Yasemin Kay Allen ve Serenay Sarıkaya 2017 yılında “Fi” dizisinde beraber kamera karşısına geçmişlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin