Yalın'dan 20. yıl konserine özel hazırlık!

Ünlü şarkıcı Yalın, kariyerinin 20'nci yılına özel bir konsere hazırlanıyor. 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserle ilgili Yalın, "Sporcu gibi hazırlanıyorum. Antrenman yapıyorum. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 14:32
Magazin

Müzik kariyerinin 20'nci yılını 31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserle kutlayacak olan Yalın, hazırlanan basın toplantısında konser hazırlıklarından bahsetti.

'Deliliğe Ortak Olduğum İçin Mutluyum'

Yaklaşık 40 bin kişiye vereceği konser için Yalın, "20 sene oldu ama ilk defa bir stadyum konseri yapacağım. Bu iş ilk önüme geldiğinde ‘Deli bunlar’ demiştim. Bunu delilik olarak görüyorum. Pandeminin sonundan beri bilet satışları yukarı doğru gidiyor. Ancak stadyum noktasına geleceğini hayal edemiyordum. Bu deliliğe ortak olduğum için mutluyum" dedi.

'Sporcu Gibi Hazırlanıyorum'

Konser hazırlıkları da sorulan Yalın şu ifadeleri kullandı:

"Sporcu gibi hazırlanıyorum. Antrenman yapıyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Zonguldak’ta verdiğim belediye konserine 300 bin kişi gelmişti, ancak biletli seyirciye ilk kez bu kadar büyük konser vereceğim. Hayatımın en büyük konseri olacak."

Yeni Şarkı Müjdesi

Bu özel konserde yeni bir şarkısının da olacağını söyleyen Yalın, "Mayıs ayında çıkacak şarkım stadyum konseri için hazırlandı. 3-4 senedir bekletiyorum. Yüksek enerjili beste. Ufak yaşlarda yaptığım ilk besteyi de çalacağım" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin