Tuba Büyüküstün Cannes Film Festivali'nde!

Zeytin Ağacı dizisiyle yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanan oyuncu Tuba Büyüküstün, 77. Cannes Film Festivali'ne katıldı. Büyüküstün'ün festivalden paylaşımları ilgi gördü.

Berfin Sengil
22 Mayıs 2024 - 10:08
Magazin

11 Temmuz'de ikinci sezonuyla seyircisiyle buluşacak olan Zeytin Ağacı'nın güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün, 77. Cannes Film Festivali'nde yerini aldı.

Önceki gün 'Her Club Cannes'in lansmanına katılarak kadın kolektifleri ve sektör profesyonelleri ile buluşan Tuba Büyüküstün, ‘Yes She Cannes’ kampanyasına da destekte bulundu.

Ayrıca ABD’nin en prestijli dergilerinden 'Vanity Fair'in kırmızı halı törenine katılmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün, hazırlık sürecinden paylaştığı karelerin yanı sıra sade ve şık giyim tarzıyla da yoğun ilgi gördü.

Tuba Büyüküstün'ün geçtiğimiz akşam katıldığı davette giydiği mini elbise ise sevenlerinin beğenisini topladı.

Güzel oyuncu, 2007 yılında ekranlara gelen Asi dizisindeki rol arkadaşı Murat Yıldırım ile de yıllar sonra bir araya geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin