TRT'nin bir dizisi daha ekrana veda ediyor! Bir Sevdadır kaçıncı bölümde final yapacak?

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği “Bir Sevdadır” dizisi ekrana veda ediyor. Peki Bir Sevdadır dizisi ekrana neden veda ediyor? Bir Sevdadır dizisi ne zaman bitiyor? Bir Sevdadır kaçıncı bölümde bitecek? Bir Sevdadır 11. bölümden neler oldu? Bir Sevdadır 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Sevdadır 12. bölümde neler olacak? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır 1. bölüm izle! Bir Sevdadır reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Nisan 2024 - 19:00
Kültür Sanat

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan TRT'nin yeni dizisi Bir Sevdadır içinistenilen reyting başarısını gösterememesi sebebiyle yapımdan üzücü bir karar çıktı. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı dizinin kısa zamanda final yapması bekleniyor.

Bu hafta 11. bölümüyle ekrana gelen dizinin 1 Mayıs Çarşamba günü 13. bölümüyle ekrana veda etmesi bekleniyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin