Selim Bayraktar dönem işlerinden dert yandı

Mehmed: Fetihler Sultanı ile ekranlarda olan Selim Bayraktar objektiflere takıldı. Bayraktar, "Bir daha dönem işinde olmam" sözlerine de açıklık getirdi.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 11:40
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanınan ve şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı ile seyircisiyle buluşan Selim Bayraktar, önceki gün eşi Emel Karaköse ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bayraktar özel hayatından set koşullarına samimi açıklamalarda bulundu.

Kıyafetlerinin birbirine uyumu dikkat çeken ikiliden Bayraktar, "Habersiz böyle giyindik. Gönül gönüle bakınca aynı hissetmeye ve düşünmeye başlıyorsun" dedi. Karaköse ise, "Kıyafet hep kendi kararı. Zevklidir bu konuda" ifadelerini kullandı.

Kaslı görüntüsüyle sosyal medyada da dikkatleri üzerine çeken Selim Bayraktar, "Çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Böyle bir şeye özel olarak hazırlanmak için yemeğinizi antrenmana göre şekillendirmeniz gerekiyor" diye konuştu.

'Gün Sonunda Omuzlar Çöküyor'

"Bir daha dönem işinde olmam" sözleriyle geçtiğimiz günlerde çok konuşulan Bayraktar, "Dönem projelerinde normal işe göre 2-3 kat daha fazla efor harcarsın. Sette çok duman kullanılıyor ve hepsini soluyorsun. Dönem kıyafetleri ağır. Zırh 18 kilo mesela. Gün sonunda omuzlar çöküyor" dedi.

'Dönem İşleri Çok Yıpratıcı'

tv100 Magazin'de yer alan habere göre; Selim Bayraktar, bu koşulların sağlığa etkisini, "Geçtiğimiz günlerde serum taktırdığımda kan koyu çıkmış. Doktor 'Sen oksijensiz ortamda mısın' dedi. 'Evet' karşılığını verdim. Alyuvarlar fazla üretildiği için kan koyu çıkıyor. Böyle sorunlar var. Dönem işleri çok yıpratıcı" sözleriyle aktardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin