Ogün Şanlısoy "Şarkılar Söyle" diyecek

Sanatçı Ogün Şanlısoy, "Git" albümünde yer alan "Şarkılar Söyle"yi 26 Nisan'da dinleyiciyle buluşturacak.

Berfin Sengil
24 Nisan 2024 - 09:08
Magazin

Ogün Sanlısoy, 3 Mayıs’ta yayınlanacak “Git” albümünden ilk şarkı olan “Şarkılar Söyle”yi 26 Nisan’da dinleyiciyle buluşturacak. Beş şarkıdan oluşan ve 2023 yılında yayınlanan 'Gel' EP’sinin devamı olan 'Git' EP’si ile 'Gel Git' albümünde hikaye tamamlanmış olacak. “Şarkılar Söyle” de albümün çok özel şarkılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Sözü ve bestesi Ogün Sanlısoy imzası taşıyan şarkı için sanatçı, mutluyken ya da üzgünken her türlü ruh halimize şarkıların eşlik ettiğini ve insanın her türlü ruh hali de şarkılara geçtiğini hatırlatarak ekliyor:

Bir şarkı bizi geçmişe, o şarkıyı ilk dinlediğimiz ana, o yaşlarımıza, o şarkıyı birlikte dinlediğimiz kişilere, yerlere kavuşturur bir anda. Gerçeklerden bunalınca, bulunduğumuz andan sıkılınca, şarkılarla rahatlar ruhumuz. Kalbinden geçen şarkıları söyle, yağan yağmurun sesiyle.

Git” EP’sinden ilk şarkı “Şarkılar Söyle”, 26 Nisan’da müzikseverlerle buluşacak.

Ogün Sanlısoy tarafından yapay zeka görsellerinden yola çıkarak hazırlanan klibi de şarkıyla aynı anda yayında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin