Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın dizisi Paramparça 3 ülkede daha yayınlanacak!

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın sevilen dizisi Paramparça üç ülkede daha yayına girecek!

Nurşah
02 Ağustos 2019 - 17:38
Gündem

Sevilen ve başarılı oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'yı bir araya getiren dizi Paramparça final yapmasına rağmen ekran macerasına devam ediyor!

19-08/02/paramparca-uc-ulkeye-daha-satildi.jpg

Paramparça dizisi üç ülkede daha yayınlanacak!

Sevilen isimleri kadrosunda buluşturan aile ve dram türündeki konusu ile büyük bir beğeni kazanan Paramparça dizisi 2017 senesinde final yaparak izleyicilerine veda etmişti. Ülkemizde geniş çaplı bir izleyici kitlesi olan dizi, ekrana gelen 97. bölümü ile birlikte final yapmasına rağmen yurt dışı macerasına hala devam ediyor...

19-08/02/paramparca-yurt-disi.jpg

Ranini'de yer alan habere göre; Global Agency tarafından dağıtımı yapılan Paramparça dizisi üç ülkeye daha satıldı. Özbekistan, Bangladeş ve Rusya'da izleyici karşısına çıkacak olan dizi böylelikle toplamda 70 ülkeye satılmış oldu... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin