Nihat Doğan ile eşi boşanıyor! Ayrılığın sebebi ne?

Şarkıcı Nihat Doğan ile eşi Arzu Doğan'ın boşanacağı ortaya çıktı.

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 14:50
Magazin

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar), 2022 yılında nikah masasına oturmuştu. Kısa bir süre önce de çift, Badıkan isimli oğullarını kucaklarına almıştı.

Aramızda Kalmasın programında yer alan habere göre; Nihat Doğan ile Arzu Doğan çifti boşanma kararı aldı.

Kıskançlık Krizi Gündem Olmuştu

Çift daha önce de Nihat Doğan'ın 'Aman Güzel Yavaş Yürü' klibi nedeniyle kıskançlık krizi iddialarıyla gündeme gelmiş ve ayrılacakları öne sürülmüştü. Boşanma kararının da Nihat Doğan'ın konserlerinin ardından yaşanan kıskançlık krizlerinden sonra geldiği iddia edildi.

Nihat Doğan'ın düğün fotoğraflarına, "Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoşgeldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak, yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" şeklinde yazdığı not ise bir kez daha gündem oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin