Serbest kalan Kalben'den ilk açıklama!

Önceki gün düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şarkıcı Kalben Sağdıç, yurtdışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kalben'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Berfin Sengil
09 Mayıs 2024 - 16:40
Magazin

Beyoğlu'ndaki evine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonla şarkıcı Kalben Sağdıç gözaltına alınmıştı.

Operasyonda 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk bulunan Kalben'in evinde ayrıca 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira da nakit para bulunmuştu.

Kalben, ifadesinde uyuşturucu satmadığını, sadece kullandığını söylediği belirtirken adliyeye sevki gerçekleşmişti.

Yurtdışı Çıkış Yasağı Kondu

Yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Kalben, hakimlikçe adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kalben'den İlk Açıklama

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Kalben şunları söyledi:

"Canlarım... Müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım... Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım... Kâh güzel kâh acı günlerimizi paylaştıklarım... Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım... Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Öncelikle bunu söylemeliyim.

Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin