Kaan Urgancıoğlu'lu Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi "Sen Büyümeye Bak"ın yayın tarihi belli oldu!

Netflix, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı ve büyük ilgi gören filmi Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi Sen Büyümeye Bak için yayın tarihini özel bir video ile duyurdu.

Volkan Usta
25 Nisan 2024 - 11:07
Kültür Sanat

Netflix, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde yer aldığı ve büyük ilgi gören filmi Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi Sen Büyümeye Bak için yayın tarihini özel bir video ile duyurdu. Sevdikleri kadını kaybeden bir baba ile oğlunun hayatlarına devam ederken birbirlerini iyileştirmelerini etkileyici bir şekilde aktaran film, tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Kaan Urgancıoğlu'na yetenekli oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un eşlik ettiği filmde; Mert Ege Ak, Ezgi ŞenlerÇağdaş Onur ÖztürkAsaf BaydarMilane ErenAlper Baytekin ve Perihan Savaş gibi başarılı isimler yer alıyor. Taff Pictures & Gig Productions tarafından üstlenilen yapımın senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise 'Ketche' olarak tanınan Hakan Kırvavaç oturuyor. 

Sen Büyümeye Bak Hakkında:

Fırat ve Can, Melisa'yı kaybettikten sonra onu asla unutmamaya söz verirken, kendileri için küçük bir dünya yaratmaya çalışırlar. Ortak bir acıyla bağlanan bu ikili, hem iki taze ev arkadaşı hem de bir baba ve oğul olurlar. Her ikisi için de zor geçen bir yılın ardından Fırat, aşkı yeniden bulmasına yol açacak tesadüfler ile karşılaşır ve hayatlarına yeni biri girer.

Sen Büyümeye Bak tüm dünyayla aynı anda 23 Mayıs'ta yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin