İnci Taneleri 14. Bölümüyle yine çok izlendi! Nehir ve Özgür sonunda karşı karşıya geldi!

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri 14. bölümüyle ekrana geldi. Peki İnci Taneleri 14. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 15. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 10. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
10 Mayıs 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dün akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin on dördüncü bölümü  ABC1 20+'da 8,97 izlenme oranı (rating) 23,81 izlenme payı (share), TOTAL’de (Tüm Kişiler) 6,70 izlenme oranı (rating) 18,79 izlenme payı (share) , AB'de 8,53 izlenme oranı (rating) 25,77 izlenme payı (share) alarak tüm kategorilerde birinci oldu.

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azem, kendisine mesaj atan numaranın Gümüşkaya Şirketler grubuna ait olduğunu öğrenince şirkete ait oteli ziyarete gitti. Nehir, ailesine hiç olmadığı kadar yakınlaşırken Mahun Hanım’ın kendisi hakkındaki gerçekleri öğreneceği korkusuyla önlemler almaya çalıştı. Arcan, Nehir’e destek olurken Mahun Hanım ise onu düğün hazırlıkları ve kimsesi olmamasıyla köşeye sıkıştırdı.

Dilber ve Yıldız, yeni işleri için borç üstüne borç yaparken Zerre arkadaşlarına destek olmak adına kendince bir çözüm yolu buldu. Zerre’nin bahis oynayarak para kazanma hayalleri büyük bir felaketle sonuçlandı ve tüm parayı kaybetti. Paranın yerinde olmadığını gören Dilber, büyük bir panik yaşarken Zahir’in hapisten çıkıp karşısına dikilmesi sorunlarına bir yenisini daha ekledi.

Piraye’nin tekne gezisine Ayça ve Azem de eşlik etti. Azem, bu sürpriz karşısında biraz zorlandı. Ayça ise annesi ve öğretmeni arasında hayaller kurmaya başladı. Cihan, Reyyaz’a kararını söyledi. Reyyaz’ın bir kez daha gözüne giren Cihan artık Sırat’ın yerine geçti. İşleri yoluna koyduğunu sana Cihan, Nehir’in bir anda karşısına çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin