Hülya Koçyiğit'in tarzı çok beğenildi

Geçtiğimiz gün beyazlar içinde kameralara yansıyan Hülya Koçyiğit, uzun bir süre sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

Berfin Sengil
09 Mayıs 2024 - 11:06
Magazin

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Hülya Koçyiğit, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan Koçyiğit, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

Alışveriş sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya giren sevenlerinin ilgisine karşılık vererek hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Hülya Koçyiğit, sempatik ve neşeli halleriyle dikkat çekti.

Beyazlar İçinde Poz Verdi

Muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Koçyiğit, güler yüzü ve enerjisiyle ilgi odağı oldu. Meydan katında bir restoranda yemek yedikten sonra AVM’den ayrılan Hülya Koçyiğit’in, beyazlar içerisindeki şık takımı ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin