Gazapizm yeni albümünü dostlarıyla kutladı

Günümüzü ve sokağın alt kültürünü, güçlü metaforlarla sözlerine yansıtan, Türkçe rap türünün en etkili müzisyenlerinden Gazapizm, dört yıl aranın ardından çıkardığı 5. stüdyo albümü “Dönmek için Eve”yi, Der Bremer’in katkılarıyla gerçekleşen ve sanatçı dostlarının da katıldığı özel bir partiyle Uniq Box’ta kutladı.

Berfin Sengil
09 Mayıs 2024 - 09:45
Magazin

Beşinci stüdyo albümü “Dönmek için Eve”de 14 yaşında çıktığı eve 35 yaşında dönerken yüzleştiği hikayesini anlatan Gazapizm, albümün dünyasını yansıtan lansman partisinde ünlü isimleri ve basın mensuplarını ağırladı. Der Bremer’in katkılarıyla Uniq Box’ta gerçekleşen bu özel gecede albüm dinletisinin yanı sıra Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bir çalışma ile albümdeki her şarkının yer aldığı uzun metraj filmin teaserı ve filmden özel kesitler de ilk kez katılımcılarla paylaşıldı.

Gecede sanatçıyı yalnız bırakmayan ünlü isimler Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Hivda Zizan Alp, Güneş, Eylül Ersöz, Korhan Futacı ve Emir Yargın albüme özel hazırlanan etkinlik alanıyla gece boyu keyifli vakit geçirdi. 

Gazapizm’in kendi hikayesini, geçmişiyle yaşadığı iç hesaplaşmayı ve en gerçek halini dinleyicisiyle paylaştığı yeni albümü “Dönmek için Eve”, 9 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda yayında.

Albümün ilk konseri ‘Der Bremer Sunar: Gazapizm - Dönmek için Eve Lansmanı’, 16 Mayıs tarihinde Volkswagen Arena’da özel bir şov ile gerçekleşecek. Konserin biletleri Passo ve Biletix’te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin