Burcu Kıratlı'nın Sinan Akçıl itirafı olay yarattı

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl iki kez evlenip ayrılmıştı. Katıldığı programda Burcu Kıratlı'dan ilginç bir itiraf geldi.

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 15:20
Magazin

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl 3,5 yılda iki kez evlenip boşanmıştı. Ceyda Düvenci'nin Bambaşka Sohbetler programına katılan Burcu Kıratlı, bu evlilik süreciyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Ocak 2019'da ilk kez evlenen Kıratlı ile Akçıl, dokuz ay evli kalarak ayrılmıştı. Şubat 2021'de bir kez daha evlenen çift, Mayıs 2022'de ise yeniden boşanmıştı.

İlişkilerde çok zor olduğunu kaydeden Burcu Kıratlı, "Beni idare edebilmek çok zordur" diye konuştu.

'Büyük Şeyler Olmadığı İçin Barışabildik'

"Gittim özür diledim. Romantik bir ortamda hemen ikna ettim ve barıştık" diyerek ilk ayrılığın ardından barıştıklarını söyleyen Sinan Akçıl'la ilgili Kıratlı, "Kandırmış sizi, öyle olmadı (gülüyor). O kadar çabuk ikna olmadım. Onun öncesi bayağı bir vardı. Sinan'la tekrar başlamamın en büyük sebeplerinden biri birbirimizin yüzüne bakamayacağımız bir durum yoktu. Yani barışmamamı gerektirecek çok büyük bir şey yoktu. Dayak, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet, yalan, aile içi büyük kavga... Bu kadar büyük şeyler olmadığı için barışabildik" dedi.

'Onu Yemeye Başladım'

Ayrıca Burcu Kıratlı şu dikkat çeken sözleri söyledi:

"İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Bu durum ya ikisini çok iyi besler, çok acayip bir şey çıkar ama o nadirdir. Ya biri çok beslenir, diğeri körelir. Biri birinin ilhamı olur, diğeri olamaz. Bizde biraz böyleydi. Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım. Bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik, kavga var. O beslenebiliyordu.

Ben oyuncu olarak bir noktadan sonra beslenememeye başladım ve işime aşık bir kadın olduğum için ilişkime çok yansıttım. Onu yemeye başladım. O üretiyor, müthiş bir şey ama ben üretemiyorum. Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep."

'İlişkimiz Sinan'a Yaradı'

Aşk ve Mavi dizisinin ardından pek çok teklifi geri çevirdiğini belirten Burcu Kıratlı, "Sinan'ın popçu olması, bizim bu kadar magazin önünde olmamız, o popçu olduğu için ona yaradı. Ben oyuncu olduğum için, işim bir karaktere inandırmak. Seyirci bunu ayırabilecek zekada ama yine de onun ayarını bulmak lazımdı. Ben o anda dengeleri biraz kaçırdım. Gelen proje tekliflerinden birini kabul etseydim bu kadar olmayacaktı. 'Biraz daha beklemek istiyorum' düşüncesi ilişkime de yansıdı. Reytingi yüksek bir işten çıkmıştım, İstanbul'a döndüğümde çok fazla teklif gelmişti. 'Daha iyi gelir mi?' derken tren kaçtı" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin