Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle görüntülendi

Oyuncu Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ceyda Düvenci ile ayrılık sebebi olduğu söylenen Akpınar konusunda Şakrak, "Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir" dedi.

Berfin Sengil
26 Nisan 2024 - 12:20
Magazin

Ceyda Düvenci ile geçtiğimiz yıl boşanan Bülent Şakrak, yeni sevgilisi Esra Akpınar ile ilk kez görüntülendi. Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen Şakrak ve Akpınar çiftine ilişkileri hakkında sorular da yöneltildi.

'Bizi Bilen Bilir'

Basın mensuplarının, "Ceyda Düvenci ile ayrılığınızın sebebinin Esra Hanım olduğu iddia edildi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz" sorusuna Bülent Şakrak, "Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir" yanıtını verdi.

'Her Şey Yolunda'

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Bülent Şakrak, Esra Akpınar ile ilişkisi hakkında da, "Her şey yolunda, iyi akşamlar diliyorum" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin