Birce Akalay'dan "Ortalığı kaldırırım" açıklaması!

Önceki gün katıldığı programda ilişkisi hakkında da konuşan oyuncu Birce Akalay, kıskançlık itirafıyla dikkat çekti. Akalay, "Kıskanırsam ortalığı havaya kaldırırım" diye konuştu.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 17:04
Magazin

Oyuncular Birce Akalay ile Hakan Kurtaş'tan aşk itirafları gelmiş, çiftin Bodrum tatilinden paylaştığı kareler ise takipçilerinin beğenisini kazanmıştı.

Önceki gün YouTube’da yayınlanan İbrahim Selim’le Bu Gece” programına konuk olan Birce Akalay, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili sorulara da samimi cevaplar verdi. Akalay'ın en sık aldığı iltifat sorusuna verdiği romantik yanıt ise ilgi gördü.

'Çok Sevdiğim Birinden Duyduğum İltifat...'

Birce Akalay aldığı itifatlarla ilgili, "Bu aralar çok sevdiğim birinden ‘Çok güzelsin’ iltifatını duyuyorum. Bu işin özel kısmıydı. Hiç tanımadığım insanlardan en sık aldığım iltifat ise bu kadar senedir yaptığım işe yaraştığını düşündüğüm bir şey ve gözlerimi dolduruyor; ‘Ne kadar iyisin, hep öyle kalıyorsun’ diyorlar. Çok hoşuma gidiyor" dedi.

Aldığı en büyük ödülün sokaktan duyduğu güzel sözler olduğunu dile getiren Akalay, "Bizi izleyen, bizi seven insanlarla göz göze baktığımızda çok kıymetli oluyor her şey. Sokakta o reaksiyonu almak beni çok mutu ediyor" diye konuştu.

'Gemiyi Değil Limanı Yakarım'

Kıskançlık konusunda da görüşlerini aktaran Birce Akalay, "Ben hislerimi saklayamıyorum. Manitayı kıskanmaktan söz ediyorsak, ortalığı havaya kaldırırım kıskanırsam. Allah’tan kıskanç bir insan değilim ama kıskanacak pozisyona düşersem eğer, gemiyi değil limanı yakarım" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin