Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin çekimleri başladı!

Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık'ı buluşturan Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi sete çıktı. Bir Cumhuriyet Şarkısı ne anlatıyor? Bir Cumhuriyet Şarkısı oyuncuları kimler? Bir Cumhuriyet Şarkısı ne zaman vizyona girecek?

Volkan Usta
29 Mart 2024 - 09:59
Kültür Sanat

BKM’nin yapımcılığında ve Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğinde, BKM yazı ekibinin yazdığı, “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi motor dedi ve set başladı.

Filmde Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Bensu Soral ve Okan Yalabık yer alıyor.

1930’lu yıllar Türkiye’sine ayna tutan, aylar süren mekân, kostüm saç ve makyaj çalışmalarının ardından çekimleri başlayan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin bu yıl sona ermeden vizyona girmesi planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin