Barış Arduç'tan Gupse Özay övgüsü!

Reklam yüzü olduğu markanın lansmanında soruları yanıtlayan Barış Arduç, "Dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" karşılığıyla gündem oldu.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 11:00
Magazin

Yaklaşık 4 yıldır Gupse Özay ile evli olan Barış Arduç, önceki akşam reklam yüzü olduğu markanın lansmanında görüntülendi. Arduç, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında samimi açıklamalarda bulundu.

'Dünyanın En Hoş Kadınıyla Beraberim'

"Yakışıklılığınızın dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" şeklinde kendisine yöneltilen yoruma Barış Arduç, "Esasında ben dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" diye karşılık verdi.

'Karıma Benzemesi Müthiş'

Gupse Özay'a sık sık övgüler yağdıran Barış Arduç, kızının benzerliğine dair şunları söylemişti:

"Çok değişiyor. Biri görüp 'Aynı babası' diyor, aynı gün başka biri geliyor 'Aynı annesi' diyor. Karıma aşığım, karıma benzemesi benim için müthiş bir şey. Sağlığı yerinde olsun, bahtları güzel olsun başka bir şey istemem."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin