Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 10. Bölümde Bahar tüm anıları yaktı ve Timur'u terk etti!

Show TV’nin yeni dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ 10. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 10. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
24 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Show TV’nin MF Yapım imzalı, reyting rekortmeni dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle, her salı olduğu gibi adını zirveye yazdırdı. Dün akşam hem ekranlarda hem de sosyal medyada Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” rüzgarı esti ve dizi tüm kategorilerde birinci oldu.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın onuncu bölümü AB grubunda 14.10 izlenme oranı 39.18 izlenme payı, ABC1 20+da 13.89 oranı 34.71 izlenme payı, Totalde ise 10.59 izlenme oranı 28.93 izlenme payı elde ederek zirvenin sahibi oldu.

Bahar’ın gerçekleri öğrenmesiyle heyecanın doruğa çıktığı bölümde, dramatik sahnelerin güçlü anlatım dili övgü dolu yorumlar alırken; oyunculuk performansları ise izleyenleri büyüledi. Hastanedeki çekim telaşı sırasında gelişen olaylar, ekran başındakileri kahkahaya boğarken; Bahar’ın duygu yüklü sahneleri ve ince ince işlediği intikam planı yeni bölüme damgasını vurdu.

İzleyicilerin birbirinden güzel yorumlar yağdırdığı #Bahar etiketi 11 saat TT listesinde yer alırken, yayınlandığı günden itibaren oyunculuk performansıyla alkış toplayan Demet Evgar6 saat 25 dakika boyunca TT listesindeydi. İzleyenlerin aynı anda hem çok kızdığı hem de çok güldüğü Timur ise 4 saat 20 dakika TT listesinde yer aldı. Ayrıca Bahar’ın Timur’un eşi olduğu ortaya çıkınca, verdikleri tepkilerle çok konuşulan Seren 6 saat 5 dakikaDoruk ise 5 saat 35 dakika boyunca gündem konusu oldu.

BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?'IN 10. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Timurun Peran Vakfı Bağış Gecesi’nde Bahar’la evli olduğunu açıklaması şok etkisi yarattı ve bu açıklama herkesin kendi cephesinde farklı yankılar buldu. Timurun bu eyleminden sonra iyice şüphelenen Bahar, Timur’u takip ederek Rengin’in evine gitti. Timur, kendini affettirmeye çalışırken aniden Rengin’e sarıldı ve onları Bahar gördü. Uzun süredir içini kemiren şeylerin gerçek olduğunu anlayan Bahar, “Oyun mu oynuyoruz, tamam, başlayalım!” diyerek, intikam planları için ipuçları toplamaya başladı.

Reha Hoca, ekip toplantısında hastane için tanıtım filmi çekileceğini duyurdu. Tanıtım filminde bir aile olduklarını vurgulamak isteyen Reha Hoca, özellikle Bahar ve Timur’un hikayesinin bu film için uygun olacağını söyledi ve onlardan karı koca olarak birlikte çalışmanın avantajları/dezavantajları üzerine röportaj vermelerini istedi. Çekim ekibi bir yandan hastanenin tuhaf anlarına şahit olurken, gizlice buluşan Timur ve Rengin’i de kayıt altına aldılar. Görüntüleri gören Timur, aynı kaydın Evren’de de olduğunu öğrenince, Bahar’ın hastalığını bahane ederek Evren’den onları silmesini istedi. Umay’dan, Timur’un Bahar’ı aldattığını öğrenen Nevra; öfkeden deliye döndü. 

Nevra hem geçmişte kalbi benzer bir sebeple kırıldığı için hem de evi kaybetmemek için, Timur’un karşısında yer aldı. Timur’a Rengin’le ilişkisini bitirmesini söyleyen Nevra, ondan çocuklarını bu aileyi kurtarmak istediğine inandırmasını ve Bahar’a özen göstermesini istedi. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken, Bahar onun için büyük bir sürpriz hazırladı.  Timur, geceyi Bahar’la baş başa geçireceğini düşünürken; ondan gelen telefonla panik oldu. Bahar, Rengin’in kendisiyle buluşmak istediğini söyleyip Timur’a restoranın adresini verdi. Timur ve Rengin’e bir oyun oynayan Bahar, önce onları aynı restoranda buluşturdu, sonra üzerinde “Bundan sonra hiç ayrılmamanız dileğiyle…” yazan bir mavi orkide gönderdi. Bahar’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Timur, eve gidince hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Bahar, tüm anılarını yakıp “Herkes her şeye yeniden başlayacak!” diyerek evi ve Timur’u terk etti.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle 30 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin