Ajda Pekkan stadyum konserine hazırlanıyor

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran tarihinde Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda vereceği konser için hazırlıklarını sürdürüyor. Pekkan'a stadyum konserinde çok sayıda ünlü isim de eşlik edecek.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 17:15
Magazin

Ajda Pekkan, kariyerinin ilk stadyum konserini 12 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda çok sayıda sanatçı arkadaşının katılacağı özel bir sahneyle gerçekleştirecek.

'Çok Sıkı Çalışıyoruz'

Pekkan konser öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Ben hayatımda ilk defa bir stadyum konseri vereceğim. Yıllar sonra bu mertebede ve bu kadar büyük bir yerde çıkmak, heyecan verici. Çok heyecanlıyım. İnşallah her şey çok güzel olur. Güzel bir proje oldu. Biz çok sıkı çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni Nesil Sanatçılar da Olacak

Ajda Pekkan yeni nesil şarkıcılardan beğendikleri olduğunu belirterek, "Onların bazılarıyla düetim var, onlar için şarkılar yaptım. Tabii bu aşamada fırtına gibi koşturuyoruz. Hayal ettiğimiz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için bayağı bir çaba sarf ediyoruz. Sadece görsel değil fiziki olarak da aynı zamanda enerji ve sinerji olarak da çok değerli arkadaşlarımızla; hem orkestra arkadaşlarımız hem de bana eşlik edecek arkadaşlarımızla çok güzel ilerliyoruz" dedi.

Yaşam Koşullarına Dikkat Ediyor

Gazete Pencere'de yer alan habere göre; süperstar Pekkan konser sürecini şu sözlerle anlattı:

"Konsere geri sayım başladı. O gece olsa da çok güzel geçse gibi bir düşüncemiz var. Tabii biraz daha farklı bir konsept. Bir şarkıcı olarak böyle bir deneyimi ilk defa yaşayacağım için benim ve arkadaşlarım için çok önemli. Bir sporcu gibi hazırlanmaya başladım. 2 kilo alsam deliriyorum. 2 kilo bana 10 kilo gibi geliyor. Diyete başladım, spor yapıyorum.

Dikkatli yaşıyorum, hepimizin sağlıklı yaşamaya ihtiyacı var. Göz önünde olsam bile çok soyut yaşamayı seven bir insanım. Çünkü o zaman daha verimli olabiliyorum. Düşünebiliyorum, beyinsel olarak daha akıcı oluyor her şey” diye konuştu.

Ünlü İsimler Eşlik Edecek

Ajda Pekkan'a konseri sırasında Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar Alanson, Fuat Güner, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Dolapdere Big Bang gibi isimler de eşlik edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin