Nejat İşler'den şaşırtan 'mutluluk' itirafı!

Ünlü oyuncu Nejat İşler katıldığı etkinlikte 'Mutlu musunuz' sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Nejat İşler gerçekten mutlu mu? Nejat İşler mutluluk hakkında ne düşünüyor?

Berfin Sengil
29 Mart 2024 - 12:08
Magazin

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü Bitiyatro'da düzenlenen özel etkinliğine katılarak kısa süre önce hayatını kaybeden Edward Bond’un Dünya Tiyatro Bildirisi'ni okuyan Nejat İşler, basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplarla da şaşırttı.

Tiyatro hakkındaki düşüncelerini de aktaran Nejat İşler, "Dünya Tiyatro Günü'nde en güzel yapılacak olan şey bir tiyatroya gitmek. Ben de bunu yaptım, burası benim ustamın tiyatrosu" ifadelerini kullandı.

'Evet, Küskünüm'

Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sorulunca, "Bizim ne düşündüğümüz pek önemli değil. Artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada gidesim gelmiyor. Adamın biri gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Evet, küskünüm" dedi.

'Bıraksınlar Bu İşleri'

Bir dönem Gümüşlükspor'un başkanlığını da yapan Nejat İşler, "Amatördeyken rahattık. Orada işler temizdi. Buralar karışık. Ben, her gün ölümü düşünüyorum. Öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri" diye karşılık verdi.

Mutluluk konusunda ise Nejat İşler, "Değilim. Mutluluk uzak bir ülke" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin