“Kızılcık Şerbeti” bu akşam yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor!

“Kızılcık Şerbeti” bu akşam yine çok konuşulacak bir bölüme imza atıyor. Peki Kızılcık Şerbeti 56. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 57. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Mart 2024 - 11:04
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz TaylanSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” bu akşam yine çok konuşulacak bir bölüme imza atıyor. Diziye sevilen oyuncu Kaan Taşaner canlandıracağı Giray Şifacıgil karakteriyle dahil oluyor.

DOĞA , GİRAY’LA TANIŞIYOR!

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde evlatlık verildiğini düşünen Nilay’a (Feyza Civelek) yardım eden Doğa (Sıla Türkoğlu), Giray Şifacıgil’le tanışıyor. Şifacıgil Holding’e giden, ardından beklenmeyen bir tesadüfle karşı karşıya gelen Doğa ve Giray’ın tanışması dizide dengelerin değişmesine neden olacak.

FATİH VE GÖRKEM’İN BEKLENEN DÜĞÜNÜ BU AKŞAM!

Bu akşam yayınlanacak bölümde izleyicinin merakla beklediği Fatih (Doğukan Güngör) ve Görkem (Özge Özacar) çiftinin düğünü ekrana gelecek. Pembe’nin (Sibel Taşçıoğlu) dillere destan olacak bir düğün gerçekleştireceği bölümde yaşanacaklar adeta bomba etkisi yaratacak.

Kızılcık Şerbeti bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin