Arka Sokaklar’a ses getiren bir transfer daha! Tevfik Moralı dizide tüm dengeleri değiştirecek!

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu. Peki Arka Sokaklar 673. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 674. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 674. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu? Ferit Aktuğ kimdir?

Volkan Usta
09 Mayıs 2024 - 14:13
Kültür Sanat

Kanal D’nin cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Arka Sokaklar; Şevket Çoruh ve Oya Okar’ın yeniden kadroya katılması ile büyük ses getirdi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Arka Sokaklar cephesinden bir müjde daha geldi. Gündemden düşmeyen diziye şimdi de ünlü oyuncu Ferit Aktuğ dahil oldu.

Yer aldığı projeler ile seyircinin beğenisini kazanan oyuncu Ferit Aktuğ, Arka Sokaklar ile ekrana dönüyor. Dizinin 10 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan Aktuğ, bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden çok daha farklı bir rol ile ekrana gelecek. “Tevfik Moralı” ismi ile diziye dahil olan oyuncunun hayat vereceği karakter ise gizemini korumaya devam ediyor.

Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin